friendship :)


Hidup ni x semestinye happy, macam2 dugaan akan datang dalam hidup kita ni. Sebenarnye dalam 2minggu ni, hani sedih sangat. Hani dengan si A ni da lame kawan n boleh tahan rapat, tapi disebabkan satu perkare ni, kitorang bergaduh. Actually bende kecik je pun, tapi jadi besar pulak.HAIH. Sedih sebenarnye, da lame kitorang berkawan, tapi disebabkan bende kecik ni la dia sampai x nak bertego pulak. Puncanye si A ni nak bergurau dengan hani, tapi tu la, wrong time orang cakap. Hani da anta mcg dekat si A ni nak mintak maaf :

mcg: A, aku mintak maaf pasal hari 2..aku xde mood.sory k


tapi dia x reply lagi, hani harap dia dapat la maafkan hani. Bukan ape, bile da lame kawan ni macam2 dugaan datang, kadang2 penat nak hadapinye, tapi nak x nak kite kene jugak teruskan. Siapa je yang x sayang kawan2 kan. ILYSM A. U will always be my friends k :)

  sesameemoticon

3 comments:



KomunistKata said...

aku tersentuh dengan cerita ko nie adik tembam......so terasa.

hanif said...

ILY 2 kak long :D

hani khalidah said...

abg besar..thanx n bwk besabar k :D
aboy: <3