t i r e d . . .

 


Penat berjumpa dengan orang or kawan2 yang macam kacang lupekan kulit ni.haih. Bengang gile bile dapat jumpe dengan orang yang macam ni. Bile dorang tengah susah mula la carik kite, tapi bile da senang xde pon nak kisah pasal kite. Bukan nak mengharapkan balasan, tapi hani pun nak kawan2 hani ade dengan hani time susah n senang. Walaupun bukan semua kawan2 hani berperangai macam ni, just segelintir je pun, tapi dorang still kawan hani, memang patut la hani kisah pasal ni kan. Hani bukannye patung yang xde hati n perasaan, kadang2 sedih sangat bile pk kan semua ni.  


Lagi satu, hani cukup menyampah jugak bile dapat jumpe dengan kawan yang suke amik kesempatan dengan kelebihan kite ni. Bukan nak kedekot ke ape, tapi bile dah selalu sangat x best la kan. Kawan2 ni, kene la saling membantu, bukan nak harap kan kite sorang je. Hani pun parents tanggung lagi tau. Kadang2 kite tengok orang tu nampak macam datang dari family yang senang, tapi x semestinye diorang xde masalah jugak, ade jugak naek turunnye, x semestinye senang je selalu tau. Kawan2 yang hani maksudkan suke amik kesempatan ni, bile hani da xboleh nak bagi ape yg dorang nak, dorang pon  da xnak kawan or xnak rapat dengan hani dah. Dorang terus lari dari hani n berkawan pulak dengan orang lain yg boleh layan kehendak dorang 2. Dorang x penat ke buat macam ni??. haih.Sedih tau, kenape la dorang ni macam ni, tolonglah hargailah sesebuah persahabatan tersebut. Walau ape pun yang terjadi, hani maafkan dorang, hani just nak dorang sedar je kesilapan dorang ni, macam2 mane pun hani sayang kawan2 hani 


 

3 comments:



Alya Qistina said...

Yes so true. :)

Benci dgn kawan talam dua muka. Depan macam malaikat padahal belakng kalah syaitan. Pheewwww. Sabar je la kan.

hani khalidah said...

2 la 2 syg...nyampah sgt..haih

~zuL~ said...

amboi.. ank spe yg bek hati ni :p