t i r e d . . .

 


Penat berjumpa dengan orang or kawan2 yang macam kacang lupekan kulit ni.haih. Bengang gile bile dapat jumpe dengan orang yang macam ni. Bile dorang tengah susah mula la carik kite, tapi bile da senang xde pon nak kisah pasal kite. Bukan nak mengharapkan balasan, tapi hani pun nak kawan2 hani ade dengan hani time susah n senang. Walaupun bukan semua kawan2 hani berperangai macam ni, just segelintir je pun, tapi dorang still kawan hani, memang patut la hani kisah pasal ni kan. Hani bukannye patung yang xde hati n perasaan, kadang2 sedih sangat bile pk kan semua ni.  


Lagi satu, hani cukup menyampah jugak bile dapat jumpe dengan kawan yang suke amik kesempatan dengan kelebihan kite ni. Bukan nak kedekot ke ape, tapi bile dah selalu sangat x best la kan. Kawan2 ni, kene la saling membantu, bukan nak harap kan kite sorang je. Hani pun parents tanggung lagi tau. Kadang2 kite tengok orang tu nampak macam datang dari family yang senang, tapi x semestinye diorang xde masalah jugak, ade jugak naek turunnye, x semestinye senang je selalu tau. Kawan2 yang hani maksudkan suke amik kesempatan ni, bile hani da xboleh nak bagi ape yg dorang nak, dorang pon  da xnak kawan or xnak rapat dengan hani dah. Dorang terus lari dari hani n berkawan pulak dengan orang lain yg boleh layan kehendak dorang 2. Dorang x penat ke buat macam ni??. haih.Sedih tau, kenape la dorang ni macam ni, tolonglah hargailah sesebuah persahabatan tersebut. Walau ape pun yang terjadi, hani maafkan dorang, hani just nak dorang sedar je kesilapan dorang ni, macam2 mane pun hani sayang kawan2 hani 


 

friendship :)


Hidup ni x semestinye happy, macam2 dugaan akan datang dalam hidup kita ni. Sebenarnye dalam 2minggu ni, hani sedih sangat. Hani dengan si A ni da lame kawan n boleh tahan rapat, tapi disebabkan satu perkare ni, kitorang bergaduh. Actually bende kecik je pun, tapi jadi besar pulak.HAIH. Sedih sebenarnye, da lame kitorang berkawan, tapi disebabkan bende kecik ni la dia sampai x nak bertego pulak. Puncanye si A ni nak bergurau dengan hani, tapi tu la, wrong time orang cakap. Hani da anta mcg dekat si A ni nak mintak maaf :

mcg: A, aku mintak maaf pasal hari 2..aku xde mood.sory k


tapi dia x reply lagi, hani harap dia dapat la maafkan hani. Bukan ape, bile da lame kawan ni macam2 dugaan datang, kadang2 penat nak hadapinye, tapi nak x nak kite kene jugak teruskan. Siapa je yang x sayang kawan2 kan. ILYSM A. U will always be my friends k :)

  sesameemoticon

welcome.=)

 rabbitaemoticon
hello people out there!
as u can see,ALHAMDULILLAH,i manage to create 1blog 4 me!=)
as a new blogger,i hope u can give me any advise and critique so that i can improves myself.
actually,i want  to say thank you to my younger sister,jaja for helping me!thanx a lot my dear!love u!
besides,thanx to all my friends that give me support to make dis blog!
i love all of u!
sorry if my english is bad!
im not good in english.
so,sorry 4 the wrong grammar~=)
okie friends!thanx 4 visiting this lame blog!!
feel free to follow me!
♥ all of u! crabemoticon